Om Oss

Reginedagan er en festival som arrangeres siste uka av juli i Bø i Vesterålen. Festivalen en stor kulturfestival med over 40 forskjellige arrangement og over 5000 besøkende i løpet av de 10 dagene festivalen pågår. Dette er ganske spektakulært med tanke på at antall fastboende i kommunen bare er litt over 2600 personer. 

Reginedagan er en variert festival med noe for alle aldre og hele familien. Festivalen er inspirert av Regine Normann – landsdelens egen eventyrdronning og en av Nord-Norges største forfattere gjennom tidene.

Reginedagan er en gigantisk folkefest, og det er mange aktører som trekker sammen for å få dette til. Det er Bø kunst- og kulturstrømkomité som er hovedarrangør for Reginedagan. I tillegg er en lang rekke frivillige lag, foreninger og aktører involvert. Bø Kystlag,  Bø og Malnes menighet, Bø Retro, Skagakaia, Bøhallen Kino, Grendelaget Godt Haap, ALO produksjoner, Fykomfei Teaterkompani, Hovden Grendelag, Bøhallen, Bø volleyballklubb, Vesterålen Turlag, Bø Museum, Bø bibliotek, Bø Gospel, Ottar Bergersen & Sønner AS, Hildreland, Bøheimen og Stiftelsen Regine Normann er bare noen av de som er involvert i gjennomføringa av dagan. 

Tusen takk til alle som bidrar til å gjøre Reginedagan til fantastisk festival!

Om Reginedagan

Blir du med på et eventyr?

Reginedagan er en folkefest, og det er mange aktører som trekker sammen for å få dette til. Det er Bø kunst- og kulturstrømkomité som er hovedarrangør for Reginedagan. I tillegg er en lang rekke frivillige lag, foreninger, bedrifter og aktører involvert under Reginedagan. Bø Kystlag, Bø og Malnes menighet, Bøhallen Kino, Bøhallen, Bø volleyballklubb, Bø Retro, Bø Gospel, Vesterålen Turlag, Hovden grendelag, Hildreland, Ottar Bergersen & Sønner AS, Skagakaia, Grendelaget Godt Haap, Fykomfei teaterkompani, Bøheimen, Bø Museum, Bø bibliotek og Stiftelsen Regine Normann er bare noen av de som er involvert. 

Tusen takk til alle som bidrar til å gjøre Reginedagan til en fantastisk festival.

Kontakt oss

Festivalkontor på Bø bibliotek:

Mandag 22. juli      10:00 - 15:00
Tirsdag 23. juli       10:00 - 15:00
Onsdag 24. juli       10:00 - 15:00
Torsdag 25. juli       10:00 - 15:00
Fredag 26. juli         10:00 - 15:00


Tlf. 476 40 845

Her kan du få informasjon om det som skjer under festivalen. Du kan også låne bøker og benytte deg av alle bibliotekets tjenester.

Du kan også kontakte oss på vår festivaltelefon:

Tlf. 476 10 592 / 471 49 550

og e-post: reginedagan@boe.kommune.no

Følg med på reginedagan.no og facebook.com/Reginedagan